Ingredients per persona:
2 tall de escalopa si son menuts o 1 si es gran.
5 xampinyons.
Un poc de tomata fregida.
Sal, oli, pebre, all amb pols, i orenga.
Preparació:
Poses oli a la cubeta, talles a tires la carn i el xampinyons filetejats, ho deixes fregir tot junt. Menú fregir.
Agregues la tomata fregida, li pegues dos voltetes, llavors li poses sal, pebre, el all amb pols i el orenga.
Li poses la pasta, cobrir d'aigua que sol es vegi les puntes de la pasta, tanques l'olla i 5 minuts menú pasta.
Si no tens l'olla, fas igual tot el sofregir, i a banda bulls la pasta, quan es cuita escorres i mescles amb el sofregit, pegant-li dos voltes per que se ajunten tots els sabors.
Sal, oli, pebre, all amb pols, i orenga.
Preparació:
Poses oli a la cubeta, talles a tires la carn i el xampinyons filetejats, ho deixes fregir tot junt. Menú fregir.
Agregues la tomata fregida, li pegues dos voltetes, llavors li poses sal, pebre, el all amb pols i el orenga.
Li poses la pasta, cobrir d'aigua que sol es vegi les puntes de la pasta, tanques l'olla i 5 minuts menú pasta.
Si no tens l'olla, fas igual tot el sofregir, i a banda bulls la pasta, quan es cuita escorres i mescles amb el sofregit, pegant-li dos voltes per que se ajunten tots els sabors.
No hay comentarios:
Publicar un comentario