domingo, 23 de marzo de 2014

Canalons de aprofitament





















Ingredients:
La carn del caldo.
1 patata bullida del caldo també
2 ous bullits.
Sal, pebre, nou moscada.
1 cullerada plena de farina.
Llet.
Oli.
12 plaques de canaló
Beixamel i 3 cullerades de tomata fregida.
Formatge rallat del que més t'agradi.

Preparació:
Separar els ossos de la carn, xafar amb una forquilla tot, la carn, la patata i els ous bullits.
A una paella, la cubeta de la Fussion, on tinguis costum, poses un poc d'oli. Afegeixes la carn xafada, poses sal, pebre i nou moscada. Li dones unes voltes, ara poses la farina, i la deixes fregir, vas posant la llet a poquet a poquet fins que es faci una massa.


























Ho deixes gelar tapat amb paper film, mentrestant remulles els canelons.
Ara pleguem els canelons i els posem a una eina que pugui anar al forn. Ho cobrim amb beixamel a la que haurem posat 3 cullerades de tomata fregida. Li posem el formatge rallat i a gratinar fins que estiguin daurats. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis