Quant tens un amic que et dona camagrocs, toca fer estofat...
Ingredients: 2 persones
300 gr de carn de porc del llom, a daus.
1 ceba mitjana.
1 tomata grossa de la pera.
1 pastanaga.
1 llesqueta de pa.
7 o 8 avellanes.
1 gra d'all.
Conyac.
Camagrocs (eren secs)
2 patates petites.
Sal i pebre.
Preparació:
Primer de tot posar a remullar els camagrocs amb aigua.
Jo ho he fet amb la Fussi, però els mateixos pasos els pots fer en qualsevol cassola.
Amb oli calent posar la llesca de pa a fregir i reservar. Al mateix oli fregim la carn salpebrada i reservem.
Tallar la ceba en ciceler molt menuda quasi picada, posar-la amb el mateix oli a fer a foc molt lent, amb la Fussi al menú SlowCook.
Quan la ceba comença a estar tova, posem la tomata i la pastanaga tot tallat ciceler molt petit.
Ho deixem fer fins que es faci com una melmelada. Ara posem el conyac i la carn i un rajolí d'aigua.
*Si ho fas amb una cassola de tota la vida, tindràs que posar més aigua, i ho deixes coure fins que la carn es tova. A mitat fer hi poses les patates, els camagrocs i ho deixes coure tot junt. Com hauràs de afegir aigua hi posaràs la del remull dels camagrocs*
Tanquem l'olla i programem menú carn (15 minuts) i pressió alta. Quant l'olla ens piti, obrim i posem la patata, l'aigua dels camagrocs i tornem a tancar l'olla menú verdures 7 minuts i la pressió normal.
Mentrestant fem una picada amb l'all, el pa fregit i les avellanes, que hi afegirem junt amb els camagrocs una vegada piti l'olla, i que deixarem fer un chup chup sense la tapa.
Rectificarem de sal i pebre. Reposat un parell d'hores és més bo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario