martes, 18 de noviembre de 2014

Pollastre al raïm




















Ingredients:
1 pollastre.
Un got de vi i un xorret de conyac.
1 ceba.
1/4 de litre de de brou de pollastre.
250 gr de raïm.
Suc de llimona.
Oli d'oliva, sal i pebre.

Preparació:
Tallarem el pollastre a quarts o octaus segons et vingui millor. El salpebrem i el posem a enrossir a una cassola amb l'oli d'oliva a foc lent per que també es faci per dins. Quant es ben ros posem el conyac i ho encendrem, farem moure la cassola fins que se apagui.
Posem la ceba tallada ben petita, quasi triturada. Quan estigui transparent hi posarem el vi blanc, quant redueixi una mica hi afegim el brou de pollastre, tapem la cassola hi ho deixem coure a foc lent  fins que el pollastre estigui ben cuit.
Mentrestant blanquegem el raïm (poc temps ehh) i ho posem a un bol amb aigua i gel. El pelarem i li llevarem les pipetes cuidant que quedi sencer.
Quant estigui el pollastre cuit hi posarem el suc de llimona i el raïm i li acabarem de donar una petita cocció. En acabar desfem una cullereta de maicena  amb un poc de brou o aigua gelada i ho afegim al guisat, deixant que es lligui tot ben lligat.

NOTA: Este plat es pot tindre preparat el dia abans fins el pas de posar el raïm així avancem feina. 

1 comentario:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis