250 gr de oli de girasol.
50 gr de d'oliva.
50 gr de d'oliva.
75 gr de moscatell.
75 gr de aiguardent
30 gr de sucre
Farina la que entre sobre 500-600 gr
Preparació:
Farina la que entre sobre 500-600 gr
Preparació:
Mesclar tots els ingredients i fer una massa que no se'ns pegui als dits.
Fer boletes i aplanar-les, fornejar-les a 180 º fins que estiguin daurades, espolvorejar amb sucre quant estan aun calentes.
Si lo vols fer amb la Thermomix, tots dins, mescles a velocitat 6 uns segons i després programes amassat fins que vegis que no es pega en las parets del got.
Fer boletes i aplanar-les, fornejar-les a 180 º fins que estiguin daurades, espolvorejar amb sucre quant estan aun calentes.
Si lo vols fer amb la Thermomix, tots dins, mescles a velocitat 6 uns segons i després programes amassat fins que vegis que no es pega en las parets del got.
No hay comentarios:
Publicar un comentario