Basant-me amb la Sopa de la Reina... ha sortit esta tortada, molt més ràpida de fer i que queda prou llustrosa, de sabor fi.
Ingredients bescuit base:
1 ou
30 gr de sucre.
30 gr de farina.
Ingredients crema:
500 cc de llet.
500 cc de llet.
2 rovells d'ou.
1 sobre per fer flan.
100 gr de sucre.
3 fulles de gelatina neutra.
2 clares de ou.
2 clares de ou.
Ingredients per a guarnir el pastís:
200 cc de nata 35% MG
Sucre glas al gust
200 cc de nata 35% MG
Sucre glas al gust
Preparació:
Has de batre el ou del bescuit amb el sucre fins que tripliqui el seu volum.
Desprès li poses la farina i amb moviments suaus ho mescles tot.
Ho poses al forn amb un motllo de 22 cm a 180º molt poc rato, uns deu minuts.
Jo ho he fet a la FussionCook al menú cake 8 minuts.
Mentrestant, has de batre tots els ingredients de la crema, menys les clares del ou, i les fulles de gelatina, que les remullaràs durant deu minuts amb aigua gelada, i les posaràs a la crema casi al final de la cocció remenant be, per que es quedi tot integrat. Ho has de coure sense parar de remenar i a foc lent. El temps pos si fessis un flam d'estos preparats.
Has de batre el ou del bescuit amb el sucre fins que tripliqui el seu volum.
Desprès li poses la farina i amb moviments suaus ho mescles tot.
Ho poses al forn amb un motllo de 22 cm a 180º molt poc rato, uns deu minuts.
Jo ho he fet a la FussionCook al menú cake 8 minuts.
Mentrestant, has de batre tots els ingredients de la crema, menys les clares del ou, i les fulles de gelatina, que les remullaràs durant deu minuts amb aigua gelada, i les posaràs a la crema casi al final de la cocció remenant be, per que es quedi tot integrat. Ho has de coure sense parar de remenar i a foc lent. El temps pos si fessis un flam d'estos preparats.
Si ho pots fer a la Thermomix, ho poses tot dins, menys les clares i la gelatina, programem 7 minuts temperatura 90º i velocitat 4.
Una vegada feta la crema, la deixes reposar i bats les clares a punt de neu, ho mescles amb la crema en compte de que no baixem les clares.
Per a muntar els pastís, poses un plat i dins un aro de 22 cm, també ho pots fer amb "acetato" (una espècie de plàstic dur i manejable i una pinça d'estendre la roba.
Poses baix el bescuit i al damunt la crema, pots fer-ho recte o en forma bombada.
Ara a la nevera i quant estigui quallat, lo adormen amb nata muntada al nostre gust.
Serveix quant estigui ben reposat, millor de un dia per al altre.
Una vegada feta la crema, la deixes reposar i bats les clares a punt de neu, ho mescles amb la crema en compte de que no baixem les clares.
Per a muntar els pastís, poses un plat i dins un aro de 22 cm, també ho pots fer amb "acetato" (una espècie de plàstic dur i manejable i una pinça d'estendre la roba.
Poses baix el bescuit i al damunt la crema, pots fer-ho recte o en forma bombada.
Ara a la nevera i quant estigui quallat, lo adormen amb nata muntada al nostre gust.
Serveix quant estigui ben reposat, millor de un dia per al altre.
Tot lo que son pastisos de crema son la meua perdició, m'agraden molt.
ResponderEliminarSaludos
Pos fes-lo Mª Dolors que este es molt fàcil de fer.
ResponderEliminar