Arribar d'un entrenament en més ganes de dutxar-te i descansar, que posar-te a fer-te el sopar, però clar arribes en una gana que et menjaries un bou. En deu minuts sopar i mentrestant es fa, et dutxes.
Ingredients:
Una patata grossa.
3 talls de llom.
Sal, pebre, all amb pols.
Un poc d'oli.
Preparació:
Pelem la patata i la tallem, posem un poc d'oli a la cubeta de la Fussion (en molt poc d'oli fregim tot el que es veu a la foto)
Ho posem al olla amb lo menú fregir, salem, posem el pebre i el all amb pols, li peguem dos voltes i posem els talls de llom.
Quan les patates han agafat una mica de color, tapem l'olla i anul·lem el menú fregir i programen, menú verdura. Son 5 minuts. Quan l'olla pita obrim, i tornem a posar menú fregir dos minuts per que se acaben de dorar les patates, total uns deu minuts.
Un poc d'oli.
Preparació:
Pelem la patata i la tallem, posem un poc d'oli a la cubeta de la Fussion (en molt poc d'oli fregim tot el que es veu a la foto)
Ho posem al olla amb lo menú fregir, salem, posem el pebre i el all amb pols, li peguem dos voltes i posem els talls de llom.
Quan les patates han agafat una mica de color, tapem l'olla i anul·lem el menú fregir i programen, menú verdura. Son 5 minuts. Quan l'olla pita obrim, i tornem a posar menú fregir dos minuts per que se acaben de dorar les patates, total uns deu minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario