miércoles, 6 de agosto de 2014

Lluç a la planxa amb velouté.




















Ingredients:
Rodanxes de lluç (estes congelades)
Fumet de peix.
Una cullerada de farina.
Una cullerada de mantega.
Sal, pebre blanc.

Preparació:
Comencem per fer la velotué, posem a una paella una cullerada de mantega, i allí sofregim be la farina fins a torrar-la, afegim fumet de peix i ho anirem lligant amb unes varetes de cuina, al final es salpebra. Reservem
A una paella amb dos gotetes d'oli, es salpebra el peix, i és posa amb l'oli calent, volta i volta, si ho fem massa el peix sembla chiclet.
Ja podem muntar el plat... fàcil.

3 comentarios:

  1. navegando por la red me he encontrado tu blog, y me gustara saber como puedo verlo en castellano.
    Graciass

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muy fàcil, vas al traductor y primero pones catalán y despues una vez lo ha traducido al catalán ( que no sé por que lo hace si ya está) pues una vez al catalan le das a traducir al español otra vez y ya te sale en español
      Gracias, espero que te guste. - See more at: http://xielamar.blogspot.com.es/2014/08/lluc-la-planxa-amb-veloute.html?showComment=1409005870279#c8934710710596749609

      Eliminar
  2. Qué enrevesado...
    Muchas gracias, echaré un vistazo.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis