martes, 26 de agosto de 2014

Tipus de talls









2 comentarios:

  1. Gràcies, Xiela, pel teu comentari tan aclaridor! La veritat és que ja sé que haurien d'acabar en cordonet, perquè així eren els que menjava de petita i que ens regalava l'oncle Andreu, i de fet alguna vegada (poques) així els he acabat, però em sembla molt més fàcil recórrer a la forquilla, i acabar-los (com dius tu) com una cresta. Ara veig que potser és un sacrilegi!!!!!
    M'ha agradat, doncs, la teva observació, i te l'agraeixo. Miraré de corregir la meva mania i de fer-los el més semblants possible als autèntics Pastissets de Tortosa!!!

    Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jijiji.... me pensava que t'enfadaries.... segur que estaven boníssims també... es que son tan bons...
      El dia que en torne a fer, intentaré fer un vídeo en una ma i el altra fer la treneta i el posaré aquí. Si és molt fàcil sols es pràctica.
      Besets per tu també.

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis