viernes, 1 de agosto de 2014

Pasta fresca (fent deures)




















Ingredients:
200 grs de farina
2 ous.
Sal

Preparació:
Ho hauria de haver fet a ma... pero la Thermomix me dia... no et faig pena? Jo aquí i tu vols amassar a ma?
He posat 200 gr de farina al got, he posat la bàscula i he posat un ou, con no arribava a 60 gr he posat un rajolí d'aigua, he fet el mateix amb l'altre ou.
He programat 10 segons amb velocitat 6 i després 2 minuts amb velocitat espiga.
Ho he tret, ho he envoltat de paper film i a la nevera ho he tingut un hora.





















He estirat la massa amb lo rodet, tot lo mes fina possible.





















A una part de massa li he posat orenga espolsat i ho he tornat a fer finet.



























Lo fumat es fer les formes de la pasta sense maquineta de tallar, he volgut provar de fer uns espirals, però els tindrem que batejar de nom i dir-lis pasta no ti fitxes.





















Després de bullir-los un minut i mig i una miqueta més amb aigua bullint i sal, el resultat ha sigut per al meu gusts massa pasta, per al xiquet bonissin.
La salsa es un fons torrat lligat de pollastre





















Altra part de la massa l'espolsat amb unes espècies que porten xile, curry, romer, pimentó i canyella i que demà faré amb pollastre.

























No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis