lunes, 25 de agosto de 2014

7º dia de curset de cuina




















MILFULLS D'ALBERGÍNIES AMB BRANDADA DE LLUÇ

Ingredients:
2 albergínies.
600 gr de lluç.
150 gr de patates.
3 grans d'all.
Nata per cuinar.
Oli d'oliva, sal, pebre blanc.
Mel.
Preparació:
Tallem les albergínies a rodones i les fregim amb oli d'oliva, les resevem.
Netegem el lluç de pell i espines i el tallem a trossos regulars petits, piquem els alls ben menuts.
Posem a bullir la patata amb aigua i sal.
A una paella amb oli d'oliva posem els alls i abans se cremin posem el lluç i ho deixem coure sense que es torri.
Afegim les patates xafades i ho mesclem be, posem nata per a que quedi tot ben unit i melós.
Per a muntar el plat, fem una rodanxa de albergínia i una capeta de brandada de lluç, fem 3 capes i l'última de brandada, al damunt li posem un rajolí de mel.



























NIUS DE PATATA FARCITS AMB SALMÓ I LLAGOSTINS





















Ingredients:
4 patates.
4 llagostins cuits i pelats.
200 gr de salmó fumat.
100 gr de formatge fresc.
100 gr de crema de llet.
Sal, pebre blanc i nou moscada.
Formatge elemental.














Preparació:
Posar les patates a bullir amb aigua, sal i una fulla de llorer, una vegada cuites refresqueu-les.
Tallar les puntes de la patata, una per fer-li una base i l'altra per a poder buidar-la.
Amb la polpa de la patata, el formatge fresc i la crema de llet feu una crema espesa, li afegim el salmó i els llagostins tallats a trossos petits. Omplim les patates amb aquesta mescla. Posem el formatge elemental al damunt de la patata i adormen amb unes tiretes de salmó, ho gratinem al forn.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis