viernes, 4 de julio de 2014

Arròs Marisma caldós amb bacallà

Seguim amb l'arròs Marisma...





















Jo casi mai utilitzo fumets per fer l'arròs, sols si va justet de fato el fumet ajuda.





















L'arròs és fet per a dos persones, i està fet amb la FussionCook.






















Ingredients:
8 talls de bacallà de la part de la agalla (es diu cogote)
200 gr d'arròs Marisma.
1 patata menuda.
Mitja ceba.
Un tros de pimentó verd italià.
Un tros de pimentó roig.
2 tomates petites i carnoses madures.
2 grans d'all i julivert, ben picat.
Safrà (colorant, groguet)
4 pesols.
Sal.
800 grs d'aigua.
Un bon oli d'oliva.


Preparació:
Posem l'oli a la cubeta, al menú sofregir, quan estigui tebi afegim els talls de bacallà amb la pell de cara abaix. Traurà la gelatina que te baix la pell, que notareu per que damunt d'oli hi han unes bombolles blanques i que suren.
Ho traiem i el reservem.
Al mateix oli posem la ceba i un polsim de sal (jo ho passo per el turmix) i deixem que es vagui fent poc a poc, si trobeu que l'olla fregeix massa aneu tancant i obrim, amb el manteniment de calor es va fent igual i poc a poc, que és el que volem.
Quan es feta, afegim la patata tallada menuda que mos interessa que es desfasi. Afegim els pesols també.
Afegim el pimentó verd (que també el passo per el turmix), i el deixem fer tot junt, poc a poc. Després hi poso el pimentó roig, molt picat a ganivet i seguim deixant fer poc a poc. Ara posem el tomàquet passat per el turmix també. Ha de quedar tot ben fet a poc foc, quant està el tomàquet afegim els all i julivert picat, ho deixem un moment i afegim el colorant. Afegim l'arròs i el sofregim. Posem l'aigua, els talls de bacallà que teniem reservats, provem de sal, rectifiquem si es el cas, remenem per a que es mescle be tot i tanquem l'olla i programem menú arròs 3 minuts.
Una vegada piti l'olla s'ha de llevar el vapor manualment i ràpidet si no el arròs es passa. També es interessant llevar la cubeta de dins del cos del olla, per la mateixa raó de la calentor es passa.
Estos tipus d'arrosos diuen que no es passen, però i tant que es passen i si no mireu com està l'arròs al cap de 3 hores després....





















1 comentario:

  1. Hola Xiela!! Quina bona pinta té aquest arròs!! M'agrada el teu blog y t'he nominat per el Premio Liebster Award, visita el meu blog si vols recollir-lo. Salutacions! http://jugandoconlacocina.blogspot.com.es/2014/07/liebster-award-mi-primer-premio.html

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis