domingo, 20 de julio de 2014

Gelat de préssec

Un gelat que m'ha deixat un bon sabor de boca...





















Ingredients:
500 gr de préssec.
250 gr de nata per muntar 35% MG
1 cullerada sopera de mel.
1 cullerada sopera de vainilla líquida.
150 grs de sucre.

Preparació:
Muntem la nata, que haurà de estar ben gelada de la nevera, la deixem quasi muntada, però no del tot, és a dir quant està espessa però que encara no ha fet els pics, o el dibuixos que es queden de les varetes marcats. La reservem a la nevera.
Pelar i treure els pinyols dels préssecs, i posar-ho a una processadora d'aliments, sigui la Thermomix, un turmix...
Incorporar als préssecs la mel, el sucre i la vainilla líquida, i batre-ho molt be, fins que quedi con una papilla de nens.
Ara barreja la nata i la papilla amb moviments en forma de vuit per a que no baixi la nata.
I ja és llest per passar a la geladora o al congelador.
Com sempre diem amb els gelats fet al congelador, s'han de remoure cada tres quarts d'hora amb una forquilla, per a que no es formin els cristalls de gel. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis