Ahir va ser el aniversari de Alejandro Sanz, el meu nou veí, un paio genial, una mica trasto, però bon jan.
Avui ell te actuació, i jo que soc molt "cabroncilla" le he volgut donar una sorpresa.
Ahir el vaig felicitar com si res al Facebook i ell me va dir: No t'enrotlles tant i fes-me algo de xocolata!! Li vaig dir que no, que no tenia temps.
I avui li he dit que a la seva actuació no puc anar, que tinc un altre compromís.
En fi que he fet este pastís semi gelat per ell i que li portaré a la seva actuació, pobret no sap res!!! Ji ji ji
Ingredients:
Ahir el vaig felicitar com si res al Facebook i ell me va dir: No t'enrotlles tant i fes-me algo de xocolata!! Li vaig dir que no, que no tenia temps.
I avui li he dit que a la seva actuació no puc anar, que tinc un altre compromís.
En fi que he fet este pastís semi gelat per ell i que li portaré a la seva actuació, pobret no sap res!!! Ji ji ji
Ingredients:
200 gr de xocolata amb 70% de cacau.
500 gr de nata 35% MG
200 gr de llet.
200 gr de formatge cremos tipo Philadelfia.
500 gr de nata 35% MG
200 gr de llet.
200 gr de formatge cremos tipo Philadelfia.
130 gr de sucre.
2 sobres de quallada.
Galetes per a fer la base.
Cobertura de xocolata per a la base
Preparació:
Trencar la xocolata i posar-la a la Thermomix, afegim també la resta d'ingredients, llevat de les galetes i la cobertura.
Programeu 100º durant uns deu minuts i una velocitat baixa al 1 al principi, quant ja no escoltem soroll serà que la xocolata ja s'ha desfet, ara li pugeu la velocitat al 3
Mentrestant prepareu un motllo desmuntable, la mida al vostre gust, com mes gran mes baixa queda el pastís (jo ne fet dos)
Jo utilitzo unes làmines de acetato i les faig lo grans o petites que vull.
Posarem a la base galetes, als forats que quedin posem trossos petits. Calen-teu la cobertura de xocolata (esta vegada la he comprat feta, aquells sobres que hi han al Lild) La escampeu al damunt de les galetes en forma de hilillo i poseu un altra capa de galetes. Ho deixeu gelar i es quedarà dur i aguantarà les galetes.
Quant lo de la Thermomix estigui ho deixarem gelar una mica i ho anirem removem.
Ara ho posarem en molta cura i poc a poc damunt de les galetes, no ho avoqueu directe de la jarra, feu en un casso soper.
Ho deixeu acabar de gelar i a la nevera unes sis hores, millor de un dia per al altre.
Desemmotlleu i adorneu con vulgueu, jo rapidet rapidet, uns encenalls de xocolata i llests.
Galetes per a fer la base.
Cobertura de xocolata per a la base
Preparació:
Trencar la xocolata i posar-la a la Thermomix, afegim també la resta d'ingredients, llevat de les galetes i la cobertura.
Programeu 100º durant uns deu minuts i una velocitat baixa al 1 al principi, quant ja no escoltem soroll serà que la xocolata ja s'ha desfet, ara li pugeu la velocitat al 3
Mentrestant prepareu un motllo desmuntable, la mida al vostre gust, com mes gran mes baixa queda el pastís (jo ne fet dos)
Jo utilitzo unes làmines de acetato i les faig lo grans o petites que vull.
Posarem a la base galetes, als forats que quedin posem trossos petits. Calen-teu la cobertura de xocolata (esta vegada la he comprat feta, aquells sobres que hi han al Lild) La escampeu al damunt de les galetes en forma de hilillo i poseu un altra capa de galetes. Ho deixeu gelar i es quedarà dur i aguantarà les galetes.
Quant lo de la Thermomix estigui ho deixarem gelar una mica i ho anirem removem.
Ara ho posarem en molta cura i poc a poc damunt de les galetes, no ho avoqueu directe de la jarra, feu en un casso soper.
Ho deixeu acabar de gelar i a la nevera unes sis hores, millor de un dia per al altre.
Desemmotlleu i adorneu con vulgueu, jo rapidet rapidet, uns encenalls de xocolata i llests.
No hay comentarios:
Publicar un comentario