jueves, 17 de julio de 2014

Gelat de nata (Giallo Zafferano)




















Ingredients:
250 gr de nata fresca de 35% MG
600 gr de llet.
250 gr de sucre glass
1 sobre de sucre vainilla.

Preparaciò:
Thermomix:
Posar la llet a la jarra, la nata, el sucre i el sobre de vainilla, programar 90º velocitat 3. Estar pendents i tant pronte arriba a 90º pareu la thermomix.
Ara passeu-ho a un bol i este bol ho poses dins a un altre amb glaçons de gel per a que es gele rapit, una vegada gelat, ho tapeu amb paper film i a la nevera unes dos hores a la part mes gelada.
Una vegada ha passat este temps, ja es pot posar a la geladora i en 30 minuts estirà fet, si no tens una geladora, al congelador i cada hora ho remenes be, per a que no es formin els cristalls de gel.
Si no tens la Thermonix, pos fer el mateix procediment, al foc, l'únic que potser necessitaràs es un termòmetre, per saber quan arriba als 90º.

 http://ricette.giallozafferano.it/Gelato-alla-panna.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis