Ingredients:
500 gr de carn de vedella.
1 ceba grossa.
300 grs de tomàquet madur.
2 dents d'all
Farigola, romer, i llorer.
Mitja cullereta de boletus edilus amb pols.
Una punteta de cullereta de canyella amb pols.
Una punteta de cullereta de canyella amb pols.
Mitja mida de vi negre. 80cc
1 mida de aigua. 160cc
Sal i pebre.
Oli d'oliva.
Farina.
Oli d'oliva.
Farina.
Pesols.
Preparació:
Preparació:
Comencem posant oli a la cubeta de la FussionCook, salpebrem els talls de vedella i els enfarinem.
El fregim amb l'oli calent. Els traiem i els reservem.
Triturem la ceba i la sofregim al mateix oli, quant estigui tova li posem la tomata ratllada o millor triturada. Dins al triturat de la tomata posem dos dents d'all també triturats. Ho deixem fer una mica i afegim la farigola, el romer, la fulla de llorer i la canyella. Ho acaben de deixar sofregir.
Ara incorporem els talls de carn, els pesols, i el pols de boletus, donem dos voltes per que se ajunti tot, afegim el vi i deixem coure uns minuts, ara ja podem agregar l'aigua, rectificar de sal, i tancar l'olla en menú carn.
Si creus que la carn pot ser dura li pots afegir al menú carn un parell de minuts.
El mateix procediment pots fer amb una cassola de tota la vida, l'únic és que necessitaràs mes quantitat d'aigua.
El fregim amb l'oli calent. Els traiem i els reservem.
Triturem la ceba i la sofregim al mateix oli, quant estigui tova li posem la tomata ratllada o millor triturada. Dins al triturat de la tomata posem dos dents d'all també triturats. Ho deixem fer una mica i afegim la farigola, el romer, la fulla de llorer i la canyella. Ho acaben de deixar sofregir.
Ara incorporem els talls de carn, els pesols, i el pols de boletus, donem dos voltes per que se ajunti tot, afegim el vi i deixem coure uns minuts, ara ja podem agregar l'aigua, rectificar de sal, i tancar l'olla en menú carn.
Si creus que la carn pot ser dura li pots afegir al menú carn un parell de minuts.
El mateix procediment pots fer amb una cassola de tota la vida, l'únic és que necessitaràs mes quantitat d'aigua.
No hay comentarios:
Publicar un comentario