miércoles, 16 de julio de 2014

Mandonguilles amb salsa de pimentons




















Ingredients:
500 gr de cansalada fresca i no molt grassa.
1 ou.
Pa ratllat.
3 dents d'all.
Julivert.
1 pimentó roig no molt gran.
2 cullerades de tomata fregida.
1 punta de ganivet de herbes (pollo al horno, de la marca famosa)
1 mida de vi blanc.
Oli d'oliva.

Preparació:
Primer tindrem que picar la cansalada amb un gra d'all i el julivert. Després hi afegim un ou batut i mesclem be, salem la carn, ara posem lo pa ratllat, i fem la massa de les mandonguilles. Això és pot fer un rato abans o de la nit per demà.
Formem les mandonguilles i reservem, jo no les enfarino.
A la cubeta de la FussionCokk posem l'oli, posem menú fregir i quan es l'oli calent afegim el pimentó tallat a tires i els dos grans d'all. Deixem fregir parant conte que no es cremen, més aviat s'han de fer ofegats.
Ho reservem dins al got de la batedora i afegim la tomata fregida, les herbes i ho triturem tot junt, si fa falta posem un rajolí de vi.
Ara al mateix oli i el mateix menú fregim les mandonguilles per tots els costats, quan son daurades posem lo que tenim reservat al got de la batedora i peguem 4 voltes, afegim una mida de vi blanc, anul·lem el menú fregir i programem menú guisat sense tocar el temps que porta l'olla. Deixar despressuritzar sol. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis