domingo, 29 de junio de 2014

Bomba semigelada de crema



Els amics, els amics... quin goig que fa... i el goig que en fa a mi, que en diguin volem un pastís dels teus... i a mi no em costa res posar-mi.


Amb el meu amic Pio












































Amb l'Albert  germà de sang... bueno mes de blaus, cops i punyades  (Korean Combat)


Però anem a per la recepta que es lo que mos interessa, per que és la cosa més fàcil de fer. Per internet circulem varies de esta bomba, però esta es la meva amb un relleno diferent.

Ingredients:
Braçets de gitano menuts dels que es compren a granel. (No se quants per que anava tallant i menjant)
800 grs de llet sensera
4 ous.
200 grs de sucre.
Essència de vainilla.
50 grs de maicena.
6 fulles de gelatina.
També necessitaràs un bol redó i paper de film.

Preparació:
Si tens una Thermomix, ho tens més fàcil arreglat, si no, poses la llet, els ous sencers, el sucre, la essència de vainilla, i la maicena a un bol i ho bats amb lo turmix. Una vegada batut ho tens que coure al foc baix sense parar de remoure i sense que en cap moment arranqui el bull. Mentrestant remulles les fulles de gelatina amb aigua freda durant 5 o 6 minuts. Quan la crema estigui a punt, afegeixes la gelatina escorreguda, mescles be i ho deixes tapat amb paper film, per que no faci crosta.
Si ho fas amb la Thermomix, tot dins menys la gelatina... programes 90º durant 7-8 minuts velocitat 4 (els minuts depenen de si la llet es freda de la nevera o està a temperatura ambient.
Se li afegeix la gelatina escorreguda, i es mescla be, i ho deixem dins la Thermomix.

Ara folrem amb paper film lo bol, i anem tallant braçet de gitano a rodanxes de un cm de grossor i amb això anem  reomplint la base i les parets del bol. Al forat que ens queda hi afegim la crema, i a la nevera fins sun demà... ho al congelador un bon rato, però millor nevera i temps.
Al hora de desemmotllar, sols tens que posar un plat baix i pegar-li la volta al bol, treure'l i llevar el paper film del damunt que surt súper be.
Es pot reomplir de un munt de coses, gelat, mus de xocolata, qualsevol crema dolça que després qualli... Jo de crema pastissera per que així me ho van demanar els xics guapos de les fotos.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis