Ingredients:
3 ous.
175 gr de mantega (no margarina).
175 gr de sucre.
175 gr de sucre.
200 gr de farina.
150 gr de llet.
1 sobre de vainilla ensucrada.
1 sobre de llevat químic.
4 cullerades de cacau soluble.
Preparació:
Batre els ous, el sucre, la mantega ablanida i el sobre de sucre vainilla. Batre fins que tot esta ben lligat.
Si ho pots fer a la Thermomix, ho poses a velocitat 4 temperatura 37º i amb les mariposes, durant 4 minuts.
Hi poses la llet, i bats. (Thermomix uns segons velocitat 4).
Hi poses també la farina amb el llevat químic i ho mescles be movent la massa en forma de vuits. (Thermomix velocitat 3, sense temps fins que quede com una crema)
Ara poses el cacau soluble i ho mous sols un poc, que quedi triat.
Jo ho he fornejat a la FussionCook, durant 30 minuts menú Cake, vàlvula oberta i deixant despres 10 minuts amb manteniment de calor.
Si és vol fornejar al forn, s'haurà de pre-escalfar a 180º i tindreu dins a mitjana altura uns 40 minuts, el temps del forn es orientatiu, per que cada forn va a un ritme.
Si ho pots fer a la Thermomix, ho poses a velocitat 4 temperatura 37º i amb les mariposes, durant 4 minuts.
Hi poses la llet, i bats. (Thermomix uns segons velocitat 4).
Hi poses també la farina amb el llevat químic i ho mescles be movent la massa en forma de vuits. (Thermomix velocitat 3, sense temps fins que quede com una crema)
Ara poses el cacau soluble i ho mous sols un poc, que quedi triat.
Jo ho he fornejat a la FussionCook, durant 30 minuts menú Cake, vàlvula oberta i deixant despres 10 minuts amb manteniment de calor.
Si és vol fornejar al forn, s'haurà de pre-escalfar a 180º i tindreu dins a mitjana altura uns 40 minuts, el temps del forn es orientatiu, per que cada forn va a un ritme.
No hay comentarios:
Publicar un comentario