Ingredients per a dos persones:
2 cuixes de conill.
2 cuixes de conill.
2 patates.
12 ametlles crues.
2 dents d'all.
Sal i pebre negre.
1/2 mida de vi blanc
Oli d'oliva.
Preparació:
Posem l'oli d'oliva a la cubeta de la Fussi. Programen menú fregir.
I fiquem el conill salpimentat i el deixem fregir fins que estigui daurat. Retirem i reservem.
Posem les patates tallades a discs de un dit de doblaria i les deixem fregir fins que agafen color.
Quant siguin roses per les dos cares, posem el conill baix tocant l'oli i les patates repartides al damunt del conill. Anul·lem el menú fregir, tanquen l'olla i programem menú carn 10 minuts. Mentrestant a un got al microones escalfem aigua, quan estigui ben calenta, posem les ametlles i les escaldem per poder-les pelar.
Les anem posant a un morter, i afeixin els dos dents de all, un polsim de sal, ho piquem fins que quedi una pasta.
Traiem de la cubeta el conill i la patata i al mateix oli fregim lo que tenim al morter, ho deixem fregir i després afegim la mitja mida de vi blanc. Tornem a posar el conill i la patata i ho deixem reduir tot junt uns minuts al menú fregir.
1/2 mida de vi blanc
Oli d'oliva.
Preparació:
Posem l'oli d'oliva a la cubeta de la Fussi. Programen menú fregir.
I fiquem el conill salpimentat i el deixem fregir fins que estigui daurat. Retirem i reservem.
Posem les patates tallades a discs de un dit de doblaria i les deixem fregir fins que agafen color.
Quant siguin roses per les dos cares, posem el conill baix tocant l'oli i les patates repartides al damunt del conill. Anul·lem el menú fregir, tanquen l'olla i programem menú carn 10 minuts. Mentrestant a un got al microones escalfem aigua, quan estigui ben calenta, posem les ametlles i les escaldem per poder-les pelar.
Les anem posant a un morter, i afeixin els dos dents de all, un polsim de sal, ho piquem fins que quedi una pasta.
Traiem de la cubeta el conill i la patata i al mateix oli fregim lo que tenim al morter, ho deixem fregir i després afegim la mitja mida de vi blanc. Tornem a posar el conill i la patata i ho deixem reduir tot junt uns minuts al menú fregir.
Xiela, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!
ResponderEliminarSoy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.
Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.
Desde ya gracias.
Saludos Cata
Ahora me lo miro, que bizcochos hago bastantes
ResponderEliminar