lunes, 9 de junio de 2014

Conill amb salsa d'ametlles, amb FussionCoook.




















Ingredients per a dos persones:
2 cuixes de conill.
2 patates.
12 ametlles crues.
2 dents d'all.
Sal i pebre negre.
1/2 mida de vi blanc
Oli d'oliva.

Preparació:
Posem l'oli d'oliva a la cubeta de la Fussi. Programen menú fregir.
I fiquem el conill salpimentat i el deixem fregir fins que estigui daurat. Retirem i reservem.
Posem les patates tallades a discs de un dit de doblaria i les deixem fregir fins que agafen color.
Quant siguin roses per les dos cares, posem el conill baix tocant l'oli i les patates repartides al damunt del conill. Anul·lem el menú fregir, tanquen l'olla i programem menú carn 10 minuts. Mentrestant a un got al microones escalfem aigua, quan estigui ben calenta, posem les ametlles i les escaldem per poder-les pelar.
Les anem posant a un morter, i afeixin els dos dents de all, un polsim de sal, ho piquem fins que quedi una pasta.
Traiem de la cubeta el conill i la patata i al mateix oli fregim lo que tenim al morter, ho deixem fregir i després afegim la mitja mida de vi blanc. Tornem a posar el conill i la patata i ho deixem reduir tot junt uns minuts al menú fregir.  


2 comentarios:

  1. Xiela, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!

    Soy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.

    Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.

    Desde ya gracias.
    Saludos Cata

    ResponderEliminar
  2. Ahora me lo miro, que bizcochos hago bastantes

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis