jueves, 10 de abril de 2014

Sofregit de José Andrés

Tinc un llibre de cuina d'aquest home i aquest sofregit es molt interessant. M'agrada moltíssim per als macarrons, no tant per fer paella.

 



















Ingrdients:
2 cebes grosses.
1 pot de tomata al natural el petit.
Un bon xorro d'oli d'oliva.
1 culleradeta de sucre.
1 culleradeta de sal.
1 culleradeta de pebre dolç.
1 fulla de llorer.

Preparació:
Tallar la ceba menuda, la posarem a una cassola amb l'oli calent. Afegirem el sucre i la sal. Baixarem el foc i ho deixarem fer fins que la ceba estigui blana i daurada, t'ha de quedar caramel·litzada. Et costarà uns 45 minuts.
Llavors posem la tomata triturada, el pebre i la fulla de llorer, ara ho tindrem al foc uns 20 minuts, sabrem que està fet, per que la tomata se tria, se torna un poc fosca i el oli sura per dalt.

El secret del sofregit està en la ceba... s'ha de fet be, poc a poc. La pots posar a un bot de vidre amb tanca hermètica i a la nevera, et durarà tota la setmana. La pots utilitzar per a munt de coses, a mi per la paella no em va agradar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis