lunes, 7 de abril de 2014

Crema catalana (a la meva manera)

Ja se que no es fa així, però està de bona... 





















Ingredients:
700 cc de llet.
3 ous sencers.
100 gr de sucre.
Pell de llimona.
Pell de taronja.
Canyella.
40 gr de maizena
Sucre moreno.

Preparació:
Jo polvoritzo el sucre i les pells dels cítrics amb la Thermomix, si no en tens un molinet de cafè et farà el mateix servei.
Afegeixo la llet, els ous sencers una mica de canyella amb pols i la maizena.
Programo 7 o 8 minuts segons estigui la llet si fresca o a temperatura ambient, velocitat 4, 90º
Una vegada feta es deixa refredar i al moment de servir,  es posa el sucre moreno i es crema amb un bufador de cuina.
Si no tens la Thermomix pots fer el mateix amb un casso al foc lent i sense parar de remoure amb un batedor.





















Les pells dels cítrics al estar polvoritzats deixem mes sabor, així que poquet tros.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis