jueves, 17 de abril de 2014

Arròs amb llet FussionCook

















Ingredients:
1 litre de llet.
1 mida d'arròs.
1 branca de canyella.
1 tros de pell de llimona.
1 mida de sucre.

Preparació:
Posar la llet a la cubeta, el arròs, la branca de canyella i la pell de la llimona, programar menú arròs.
Quan acabi el temps, cancel·lar el menú, deixar que surti el vapor tot sol, per que si ho fem nosaltres manualment ens sortiria tota la llet disparada per la vàlvula.
Obrim l'olla i li afegim el sucre, tanquem l'olla i programem menú arròs però sols 2 minuts, tornem a deixar que surti el vapor tot sol i ja la podrem obrir. Ho posem a cassoletes i li posem canyella amb pols.
Deixar refredar a la nevera un parell d'hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis