Ingredients:
2 tall de gall d'indi per persona (jo ne fet quatre talls)
Sal, pebre recent molt.
Xile, romer molt.
Oli.
Vi de Rioja uns 50 cc. Jo he posat Viña Cumbrero.
1 tassa de sofregit (ceba, pebre roig, verd, tomata i all)
Preparació:
Posem l'oli a la cubeta de la FussionCook, al menú fregir, quan es calent posem la carn amb la sal, el pebre, el xile i el romer, ho deixem daurar per les dos bandes.
Quan és daurat li afegim el sofregir, ho tenim que deixar fer, ben fet, fins que sure l'oli per damunt del sofregit i que casi sembla que es vagi a cremar. Ara es quan li hem de posar el vi. Deixem un minut que evapori l'alcohol, anul·lem el programa que teniem, i programem menú carn però li donarem 5 minuts de més.
Si et queda una mica caldós, deixes reduir la salsa amb l'olla destapada.
Si ho fas a una cassola al foc, el procés és el mateix, l'únic que tindràs que afegir un poc d'aigua, ho deixes coure a foc lent, fins que estigui la carn tendra.
2 tall de gall d'indi per persona (jo ne fet quatre talls)
Sal, pebre recent molt.
Xile, romer molt.
Oli.
Vi de Rioja uns 50 cc. Jo he posat Viña Cumbrero.
1 tassa de sofregit (ceba, pebre roig, verd, tomata i all)
Preparació:
Posem l'oli a la cubeta de la FussionCook, al menú fregir, quan es calent posem la carn amb la sal, el pebre, el xile i el romer, ho deixem daurar per les dos bandes.
Quan és daurat li afegim el sofregir, ho tenim que deixar fer, ben fet, fins que sure l'oli per damunt del sofregit i que casi sembla que es vagi a cremar. Ara es quan li hem de posar el vi. Deixem un minut que evapori l'alcohol, anul·lem el programa que teniem, i programem menú carn però li donarem 5 minuts de més.
Si et queda una mica caldós, deixes reduir la salsa amb l'olla destapada.
Si ho fas a una cassola al foc, el procés és el mateix, l'únic que tindràs que afegir un poc d'aigua, ho deixes coure a foc lent, fins que estigui la carn tendra.
No hay comentarios:
Publicar un comentario