Ingredients:
2 patates mitjanes.2 ous bullits.
1 llauna de tonyina .
3 boques de mar.
Olives negres.
Algo de embotit, al gust, jo he posat salami.
Sal, oli d'oliva, pebre blanc.
Paté de tonyina (opcional)
Preparació:
Bullir les patates amb la seva pell, fins que estiguin cuites, però no desfetes. Bullir també els ous.Mentrestant es bull, preparar a un bol, l'embotit a tallat menut, les boques de mar, les olives i la tonyina escorregut el oli que porta. Posem un rajolí d'oli d'oliva i mesclem.
Pelem les patates i els ous, de les patates tallem dos talls del mig i reservem per decorar el plat. El mateix amb l'ou un tall del mig i algo per ratllar després.
La resta de patates les tallem a quadrats, les salem, les posem un polset de pebre i al bol, el mateix amb l'ou tallat menut i al bol. mesclem be, i si trobes que li has de posar un altre rajolí d'oli, pos li poses, jo si li poso.
Tal qual ja es pot menjar, però a un plat ben arreglat sempre te millor vista.
Posarem un motlle redó.. quadrat... al mig del plat, dins abocarem la amanida repartint-la be.
Adornarem els quatre cantons del plat amb la rodona de patata que havien reservat, que haurem posat a una paella antiadherent en una gota d'oli i la passarem tomba i tomba. Damunt posarem el paté de tonyina con si fos una torrada de pa.Adornem la amanida amb el tall d'ou bullit i al damunt una mica d'oliva picada. Acabarem el plat amb una mica de ou bullit ratllat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario