miércoles, 2 de abril de 2014

Arròs amb cigrons i bacallà


Ingredients: 2 persones
4 talls de bacallà.
2 mides d'arròs si ho fas en la Fussion o 200 gr de arròs.
2 mides i un ditet més o 400 ml d'aigua
1/2 pot de cigrons
Un sofregit que tingui, ceba, all, pimentó verd i roig, julivert i tomata.
Oli, sal i colorant.

Preparació:
No cal ni dir-ho que el bacallà es remulla, al teu gust, hi han botiguers que et recomanen 2 dies canviant l'aigua cada 8 hores, jo discrepo, a mi el bacallà m'agrada salat, depen també del tall de bacallà. Per això dic que al teu gust.



A la cubeta de la Fussion has de posar l'oli o a una cassola, els pasos son els mateixos, l'únic que canvia es el temps de fer la recepta i el aigua que has de posar.
Posem l'oli i el bacallà en gelat i en la pell tocant l'oli, tal com es va escalfant l'oli, el bacallà amollarà un suc. Retirem el bacallà i ho reservem. Al mateix oli posem el sofregit i ho deixen fer, quan està li afegirem l'arròs i també el sofregirem.
Posarem els cigrons, l'aigua, el colorant, ho tastarem de sal i posem també el bacallà, tanquem l'olla i programem menú arròs que son 7 minuts. A mi m'agrada més en 6 minuts, això al teu gust.
Exactament el mateix si ho fas en cassola, deixes que es faci l'arròs.
I solucionat el dinar!!!
Bon profit!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis