domingo, 28 de febrero de 2016

Pastís de nata i préssec amb almívar

Quant el cos et demana dolçament... vull algo dolç vull algo dolç... nata, préssec, ous, farina... al lio.



























Ingredients:
Un bescuit genovès. Clicant aquí trobaràs la recepta 
500 cc de nata líquida de 35% de MG
70 gr de sucre.
Préssec amb almívar  

Elaboració:
Muntar la nata que haurà de estar molt gelada de la nevera, si la poses 10 minuts al congelador pos millor.
Una vegada tinguis fet el teu genovès i estigui gelat, el tallarem per el mig, del almívar del préssec banyarem la base del pastís, tallarem a trocets  petits el préssec necessari per cobrir la base i al damunt posarem una capa de nata, no molt gruixa. Taparem el pastís i amb la nata a una màniga pastissera amb boquilla rissada cobrirem les vores del pastís fent unes tires de baix cap a munt, i després fent uns rosetons fins cobrir tota la superfície.
Els pots adornar con vulguis, jo li he posat daus del mateix préssec



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis