Quant el cos et demana dolçament... vull algo dolç vull algo dolç... nata, préssec, ous, farina... al lio.
Ingredients:
Un bescuit genovès. Clicant aquí trobaràs la recepta
500 cc de nata líquida de 35% de MG
70 gr de sucre.
Préssec amb almívar
70 gr de sucre.
Préssec amb almívar
Elaboració:
Muntar la nata que haurà de estar molt gelada de la nevera, si la poses 10 minuts al congelador pos millor.
Una vegada tinguis fet el teu genovès i estigui gelat, el tallarem per el mig, del almívar del préssec banyarem la base del pastís, tallarem a trocets petits el préssec necessari per cobrir la base i al damunt posarem una capa de nata, no molt gruixa. Taparem el pastís i amb la nata a una màniga pastissera amb boquilla rissada cobrirem les vores del pastís fent unes tires de baix cap a munt, i després fent uns rosetons fins cobrir tota la superfície.
Els pots adornar con vulguis, jo li he posat daus del mateix préssec
Muntar la nata que haurà de estar molt gelada de la nevera, si la poses 10 minuts al congelador pos millor.
Una vegada tinguis fet el teu genovès i estigui gelat, el tallarem per el mig, del almívar del préssec banyarem la base del pastís, tallarem a trocets petits el préssec necessari per cobrir la base i al damunt posarem una capa de nata, no molt gruixa. Taparem el pastís i amb la nata a una màniga pastissera amb boquilla rissada cobrirem les vores del pastís fent unes tires de baix cap a munt, i després fent uns rosetons fins cobrir tota la superfície.
Els pots adornar con vulguis, jo li he posat daus del mateix préssec
No hay comentarios:
Publicar un comentario