martes, 23 de febrero de 2016

Patates amb salsa verda i rap rebosat

Molt simple la patata, però que bona es si la cuinem amb molt de mimo.





















Ingredients:
Patates.
1 cebolleta.
2 pimentons verd italians.
3 dents d'all.
1 gotet de vi blanc lo més bo possible.
1 cua de rap per persona (penseu que jo sols faig per dos persones, si feu per a més gent haureu de augmentar les verdures)
1 culleradeta de farina.
Brou de peix.
Ou i farina per arrebossar.
Julivert
Oli d'oliva i sal

Elaboració:
Primer de tot començarem picant la ceba, els pimentons i els alls tot molt menuts, després no s'ha de notar.
Posem una cassola al foc amb l'oli i quan es calent hi posem totes les verdures a foc molt lent per a que es facin molt poc a poc. Sense preses xino xano.
Quant estigui li poses les patates tallades a rodanxes de un dit mes o menys de grossor. Les salteges i ara ja li pots posar el vi, i els deixes reduir. Ara li toca el torn de la farina, li poses li dones unes voltes i afegeixes el brou, deixes fer la patata allí dins fins que estigui cuita, la rectifiques de sal. Mentrestant vas tallant a rodanxes el rap li pegues un cop al os que se aplani una mica, lo passes per la farina, lo espolses del excés i el passes per el ou batut, ho fregeixes amb oli ben calent volta i volta sol per que es dori un poc. El poses a la cassola de la patata i els deixes un minutet, una mica de julivert picat i llestos!!
Jo no li vaig posar per que no en tenia de fresc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis