miércoles, 24 de septiembre de 2014

Fideus a la cassola






















Ingredients 6 persones:
500 gr de costella de porc.
4 dents d'all.
500 gr de fideus dobles del nº 4
350 gr de tomata madura.
250 gr de ceba.
Oli d'oliva 3 cullerades.
1 cullerada de cafè de pebre dolç.
Brou de au, blanc.
Sal i pebre.

Preparació:
Preparar un brou d'au blanquejant primer els ossos del pollastre i després deixant bullir amb les verdures (porros, cebes, carlotes etc...)
Tallar la costella en trossos regulars, tallar la ceba en ciceler, laminar els alls, blanquejar les tomates, llevar-los la pell i les pipetes i tallar-los (concasse)
Amb una cassola amb 3 cullerades d'oli d'oliva, i daurar les costelles salpebrades, quant estan ben daurades, les retirem del foc i les reservem.
Al mateix oli, posem la ceba i la deixem confitar, quant està al seu punt, afegim un altra vegada les costelles de porc, els alls laminats i la tomata, després de cuita afegirem el pebre dolç. Ho cobrirem tot amb el brou d'au i ho deixarem coure 45 minuts.
A banda bullirem els fideus amb aigua, durant 12-15 minuts. Els escorrem i els posem a la cassola del fondo amb la costella, posant-ho al foc lent uns minuts. Ho rectifiquem de sal.




















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis