Hem encetat un altre curs de cuina, esta vegada som 15 persones, hi han cares conegudes i algunes de noves, però penso que estos 15 formem un gran equip, de moment ens entenem tots molt be. Fem grups de dos i tres persones, jo he repetit en les companyes del altre curs, la Joanna i l'Ingrid... be noies be!!!!
Ingredients per la pasta fresca: 10 canelons
100 gr de farina.
60 gr de líquits (entre ells un ou i la resta d'oli d'oliva).
Sal.
Preparació:
Comencen pesant la farina a un bol, també pesem l'ou sense closca, i el que pesi, se li afegeix oli fins arribar als 60 gr.
Posem sal a la farina i posem l'ou, mesclem be els ingredients i ho passem a la taula de treball, alli amassem fins aconseguir una massa molt fina i elàstica (sobre uns 15 minuts i treballant-la be).
Una vegada aconseguit la massa elàstica la taparem amb paper film i la posarem a la nevera un minin de mig hora.
Una vegada reposada la treballarem amb la màquina d'estirar, començarem desde mes doble fins més fi, fins aconseguir la doblaria desitjada.
Si fos necessari hi posaríem semolina per que evitar que se'n apegui.
La deixarem assecar una estona i després ja la podrem formatejar amb el format per el qual sigui necessari, esta vegada per fer canalons.
Sal.
Preparació:
Comencen pesant la farina a un bol, també pesem l'ou sense closca, i el que pesi, se li afegeix oli fins arribar als 60 gr.
Posem sal a la farina i posem l'ou, mesclem be els ingredients i ho passem a la taula de treball, alli amassem fins aconseguir una massa molt fina i elàstica (sobre uns 15 minuts i treballant-la be).
Una vegada aconseguit la massa elàstica la taparem amb paper film i la posarem a la nevera un minin de mig hora.
Una vegada reposada la treballarem amb la màquina d'estirar, començarem desde mes doble fins més fi, fins aconseguir la doblaria desitjada.
Si fos necessari hi posaríem semolina per que evitar que se'n apegui.
La deixarem assecar una estona i després ja la podrem formatejar amb el format per el qual sigui necessari, esta vegada per fer canalons.
La pasta una vegada tallada la courem a l'anglesa, que és cuinar aliments amb aigua bullint i sal.
Una vegada cuita (poc, menys de un minut) la refrescarem amb aigua gelada, i els escorrerem.
Ingredients per el farcit:
10 talls de pernil dolç.
1 albergínia mitjana.
2 tomates grans.
1 gra d'all i julivert.
Formatge rallat
Oli d'oliva
Sal i pebre.
Preparació:
Tallar albergínies, tomates i all en format mirepoix (quadradets petits)
Saltejar amb una paella i oli les albergínies, afegir les tomates, l'all i el julivert, saltejar també.
Rectificar de sal i pebre. Farcir els canalons amb el saltat i embolicar amb un tall de pernil dolç.
Una vegada cuita (poc, menys de un minut) la refrescarem amb aigua gelada, i els escorrerem.
Ingredients per el farcit:
10 talls de pernil dolç.
1 albergínia mitjana.
2 tomates grans.
1 gra d'all i julivert.
Formatge rallat
Oli d'oliva
Sal i pebre.
Preparació:
Tallar albergínies, tomates i all en format mirepoix (quadradets petits)
Saltejar amb una paella i oli les albergínies, afegir les tomates, l'all i el julivert, saltejar també.
Rectificar de sal i pebre. Farcir els canalons amb el saltat i embolicar amb un tall de pernil dolç.
Posar a una safata que pugi anar al forn, i espolvorejar amb formatge ratllat i gratinar al grill.
No hay comentarios:
Publicar un comentario