martes, 9 de septiembre de 2014

Lioneses de nata
Ingredients per a 20
70 gr de llet.
60 gr de aigua.
50 gr de mantega.
Un polsim de sal.
Un polsim de sucre.
80 gr de farina.
2 ous.
500 cc de nata de 35% matèria grassa.
1 sobre de estabilitzant per a nata.
Sucre glas.

Preparació:
Pre-escalfarem el forn a 180º
Posem la llet, el aigua, la mantega la sal i el sucre a un cassó al foc, no ha de arribar a bullir.
Si ho fas a la Thermomix ho poses a velocitat 2 a 90º durant 2.30 minuts.
Quant esta ho retirem del foc i li posem tota la farina de cop i remenant amb unes varetes fins que quedi tot be incorporat, si ho poses a la Thermomix 15 segons a velocitat 4.
Ara s'ha de deixar gelar un poc uns deu minuts, en les varetes posem un ou i ho barrejem be fins que estigui tot ben incorporat, i despres se posa el altre. Si ho estàs fent a la Thermomix, programes velocitat 4 sense temps i fas el mateix no poses el següent ou fins que el primer no està ben incorporat.
Ara posarem paper de forn a una safata i la pasta a una manega i fem montonets com estos...Ho enfornem fins que estiguin daurats depenen del forn uns 25 30 minuts.Quan estiguin així ja estirant.

Ara muntarem la nata, tens dos opcions o qualsevol estri que tingui la opció per muntar o a ma, i fas bíceps, a mitat muntar, li poses sucre glas al teu gust i si en tens estabilitzant per a nata. Amb l'estabilitzant quan es gelarà la nata a la nevera et quedaran mes tieses, la nata  per norma els sol baixar una mica i fa aquella aigua.
Poses la nata a un altra manega i talles les lioneses i les replenes amb la nata, al finalitzar es posa sucre glas al damunt.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis