Que te el arròs que m'he sedueix tant?
Arròs amb això, amb allò... menys bullit (que si cal també me'l menjo) i amb llet, les altres preparacions totes.
De les marques prefereixo no parlar, hi han marques que fa uns anys entre 6 i 7 anys al seu paquet posava un temps de cocció i avui en dia lo han reduït fins a 5 minuts.
Hi han més de 3000 tipus d'arròs al mon, jo el que si intento fer, és utilitzar el adient per tipus de menjar que vaig a cuinar.
No usaré un basmati per per paella, ni un vaporitzat per que vaja cosa més dolenta, he treballat a llocs que si l'han utilitzat, i veig que la gent se ho menja tot. En fi...
També he treballat a llocs que utilitzant l'arròs que toca, no el saben treballar i queda pos un desastre.
L'arròs sols vol mimo, i tothom no li sap donar.
L'arròs sols vol mimo, i tothom no li sap donar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario