sábado, 26 de noviembre de 2016

Torró d'oreo i trufa
















Ingredients:

100 gr de galetes oreo.
50 gr de mantega.
250 cc de nata 35% MG
125 gr xocolata amb llet.
125 gr de xocolata negra.
5 gr de gelatina amb fulles, son dos fulls i mig.

Elaboració:
Triturem amb una processadora d'aliments les galetes oreo, reservem.
Desfarem la mantega al microones fins que estigui liquida, mesclarem amb les galetes i ho integrarem tot molt be.
Amb aquesta massa folrarem un motllo. Jo utilitzo els tetrabriks de la llet, partits per el seu llarg i els torno a ajuntar amb una grapadora, es a dir de un brik de llet em surten dos motllos.
Ho posarem a refredar, per que agafi consistència.
Ara posarem amb un cassó la nata a escalfar, mentrestant hidratarem les fulles de gelatina amb aigua gelada 5 o 6 minuts.
Una vegada la nata estigui escalfada i abans de que arranqui el bull, incorporarem les fulles ben escorregudes i les desfarem be amb unes varetes, ho apartarem del foc i afegirem les xocolates i ho anirem baten i ho anirem incorporant tot, fins que ens quedi una espècie  de crema, ho deixarem refredar uns minuts sense deixar de remoure i ho avocarem al damunt de la base que tenim reservada de galetes oreo.
Ho posem a la nevera uns 30 minuts fins que agafi cos, i després ja ho podrem decorar com més vos agradi.



No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis