Ingredients:
100 gr de ametlla molta.
100 gr de coco rallat.
200 gr de sucre glas
2/3 clares d'ou.
100 gr de ametlla molta.
100 gr de coco rallat.
200 gr de sucre glas
2/3 clares d'ou.
Elaboració:
Es tracta de unir els tres ingredients, ametlla, sucre i coco a un bol, que quedi tot ben mesclat, després
es munten les clares casi a punt de neu i es va posant i amassant primer amb una llengua i després amb les mans, t'ha de quedar una textura con de plastilina.
Diem 2/3 clares per que fa o no fa solen pesar paregut, però mai igual.
Una vegada feta la mescla ho posarem a un motllo, jo els faig amb un brik de llet, tallat per el seu llar, i després tornat a muntar i grapant-lo; és a dir d'un brik de llet em surten dos motllos.
Ho allisarem que quedi tot igual ho podeu decorar de la manera que més vos agradi.
Després a la nevera tapat amb paper vegetal. Ha de tindre un repòs de 48 hores.
És recomanable no guardar-ho més de cinc o sis dies, si no heu pasteuritzat les clares, també venen clares d'ou pasteuritzades.
Si voleu pasteuritzar ous a casa es molt senzill, encara que mai assegura el 100% de treure-li la salmonel·losis, heu de posar un casso al foc i fer-los escalfar a foc lent fins que l'aigua arribi a 60º pero que mai passi de 64º per que ja començarien a quallar i hem de mantenir aquesta temperatura durant 4 minuts. Després és deixen temperar i ja es poden utilitzar.
Es tracta de unir els tres ingredients, ametlla, sucre i coco a un bol, que quedi tot ben mesclat, després
es munten les clares casi a punt de neu i es va posant i amassant primer amb una llengua i després amb les mans, t'ha de quedar una textura con de plastilina.
Diem 2/3 clares per que fa o no fa solen pesar paregut, però mai igual.
Una vegada feta la mescla ho posarem a un motllo, jo els faig amb un brik de llet, tallat per el seu llar, i després tornat a muntar i grapant-lo; és a dir d'un brik de llet em surten dos motllos.
Ho allisarem que quedi tot igual ho podeu decorar de la manera que més vos agradi.
Després a la nevera tapat amb paper vegetal. Ha de tindre un repòs de 48 hores.
És recomanable no guardar-ho més de cinc o sis dies, si no heu pasteuritzat les clares, també venen clares d'ou pasteuritzades.
Si voleu pasteuritzar ous a casa es molt senzill, encara que mai assegura el 100% de treure-li la salmonel·losis, heu de posar un casso al foc i fer-los escalfar a foc lent fins que l'aigua arribi a 60º pero que mai passi de 64º per que ja començarien a quallar i hem de mantenir aquesta temperatura durant 4 minuts. Després és deixen temperar i ja es poden utilitzar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario