sábado, 15 de octubre de 2016

Arròs melós amb pollastre al curry





















Per dos persones.
Ingredients:
200 gr d'arròs basmati o similar.
2 pits de pollastre.
1 ceba.
2 grans d'all.
1 cullerada de postres de curry.
50 cc de conyac.
200 cc de nata del 18 % MG
Sal i pebre blanc.
Oli.

Preparació:
A una paella amb poc oli marquem un poc els pits de pollastre tallats a daus, salpebrats. Reservem.
A la mateixa paella posem la ceba i els alls, ho deixem fer a foc lent, posem el conyac i ho flamegem, espai la campana, millor fora d'ella. Una vegada que es consumeix l'alcohol posem el curry, ho tornem al foc, deixem un parell de minuts i ho passem al turmix,
Posem a la paella els pits de pollastre al damunt posem la salsa triturada i la nata, rectifiquem de sal si cal, ho deixem coure uns 7 o 8 minuts que redueixi.
Mentrestant posem a bullir l'arròs, que haurem rentat abans per llevar-li el midó, ho posem amb 200 250cc d'aigua i tot en gelat, tapem la cassola i el courem uns 13 minuts. Quedarà cuit i casi sense caldo.
Després sols quedarà mesclar-ho a la paella dels pits amb la salsa i donar-li una cocció de 2 minuts que és el que li fa falta per coure l'arròs.
L'arròs Basmati de bona qualitat  en 15 minuts te prou, i a demés és molt aromàtic.
Emplatar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis