martes, 7 de octubre de 2014

Arròs de bolets Margaret

Temps de bolets... i a la nostra terra els fem amb arròs.























Ingredients (2 persones)
200 gr de bolets variats (ceps, fredolic, morrelic, llanega negra, llanega blanca, camasecs etc...)
200 gr de carn de porc a daus petits.
1 ceba menuda.
3 dents d'all.
200 gr de arròs.
1 pastanaga petita, una tomata petita, un tros de all porro, un tros petit de api.
Oli d'oliva.
Sal.
Un poc de farigola fresca picada.


Preparació:
Amb una cassola posem una mica d'oli d'oliva i fem un sofregit amb les pastanagues, la tomata, el porro i el api tallades petites, ho deixem fer fins que estigui ben cuitet a foc lent i poc a poc. Després li afegim aigua i deixem que es faci un caldo. Ho tindrem bullint uns 30 minuts, a poc foc.
Mentrestant anem picant la ceba i el all molt petit.
Amb una paellera amb oli també d'oliva saltarem els bolets, fins que amollen tota l'aigua, els retirem i els reserven. Al mateix oli fem ara el porc, el deixarem sofregir fins que estigui ros.
Posem la ceba i els alls ben picats i ho deixem sofregir ben fet, a poc foc.
Afegim l'arròs i el sofregim fins que estigui ros. Posem el brou que tindrem bullint i ho deixarem coure uns 9 10 minuts sense remenar, i amb foc alegre, salarem una mica i posarem els bolets i reduirem una mica el foc, afegim la farigola fresca picada i ho rectificarem de sal.
Deixem que se acabi de fer.





















Anotacions:
El porc es pot canviar per senglar, conill de camp, els bolets per rovellons.
Els bolets també es podem posar congelats (hi han bones mescles amb producte congelat) si se utilitzem de congelats, els tindrem que descongelar i replegar el suquet que amollen, el posarem al brou de les hortalisses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis