jueves, 23 de octubre de 2014

Sopa de pescadors



Ingredients: 6 persones

300 gr d'escórpora.
300 gr de rap.
300 gr de gambes.
3 litres d'aigua.
300 gr. d'arròs.
2 dl d'oli.
6 tomàquets madurs.
2 cebes.
25 gr d'avellanes torrades.
5 o 6 llavoretes de fonoll sec.
4 grans d'all i julivert.


Preparació:
Teniu que netejar be el peix, els ulls, les agalles.. tot fora i després ho talleu a daus grossos, reservarem les espines, les pells i els caps.
Reservarem també la substància cremosa del cap de les gambes.
Amb una cassola amb oli, posarem la ceba tallada ben fina, i la deixarem fer ben cuita, sense que es cremi, después posarem els tomàquets tallats també ben petits, farem un bon sofregit a foc lent.
Una vegada tot ben cuit hi posarem les espines, les pells i els caps i ho deixarem un moment.
Afegirem el fonoll i el aigua, quant arranqui el bull ho deixarem fer a foc lent 20 minuts. Ho colarem a un altra cassola, ho tornem al foc i posem el peix a daus que tenien reservat i l'arròs.
Farem una picada amb l'all, julivert, avellanes i la substància del cap de les gambes ho desfarem amb una mica del brou de peix i ho afegirem al arròs 1 minuts abans de acabar la cocció, rectifiquem de sal i ho servim.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis