Ingredients:
1.5 quilo de verat.
1.5 quilo de verat.
2 cebes.
2 tomates.
1 fulla de llorer.
Pastanaga (opcional, però li queda be)
Pastanaga (opcional, però li queda be)
Pebre amb gra.
2 claus.
2 claus.
3 dents d'all.
Pebre roig
500 cc de vinagre (es pot rebaixar amb aigua)
Oli d'oliva.
Preparació:
Netejarem els verats i traurem filets, el tallarem en 3 trossos.
Tallarem les cebes a juliana, les tomates en concasé gran, les pastanagues a rodanxes fines (tall vichi) o tall brunoise fi.
Amb una cassola es posa el verat amb la pell de cara avall i al damunt totes les verdures, la fulla de llorer, els gra de pebre, el clau, el pebre roig i es posa el vinagre i s'ha acaba de cobrir amb oli d'oliva, potser te entraran uns 700 cc de oli.
Es porta al foc i es deixa reduir fins que sols quedi l'oli.
Deixar reposar al menys 12 hores per que estigui més bo.
Pebre roig
500 cc de vinagre (es pot rebaixar amb aigua)
Oli d'oliva.
Preparació:
Netejarem els verats i traurem filets, el tallarem en 3 trossos.
Tallarem les cebes a juliana, les tomates en concasé gran, les pastanagues a rodanxes fines (tall vichi) o tall brunoise fi.
Amb una cassola es posa el verat amb la pell de cara avall i al damunt totes les verdures, la fulla de llorer, els gra de pebre, el clau, el pebre roig i es posa el vinagre i s'ha acaba de cobrir amb oli d'oliva, potser te entraran uns 700 cc de oli.
Es porta al foc i es deixa reduir fins que sols quedi l'oli.
Deixar reposar al menys 12 hores per que estigui més bo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario