sábado, 11 de octubre de 2014

Verat amb escabetx




















Ingredients:
1.5 quilo de verat.
2 cebes.
2 tomates.
1 fulla de llorer.
Pastanaga (opcional, però li queda be)
Pebre amb gra.
2 claus.
3 dents d'all.
Pebre roig
500 cc de vinagre (es pot rebaixar amb aigua)
Oli d'oliva.

Preparació:
Netejarem els verats i traurem filets, el tallarem en 3 trossos.
Tallarem les cebes a juliana, les tomates en concasé gran, les pastanagues a rodanxes fines (tall vichi) o tall brunoise fi.
Amb una cassola es posa el verat amb la pell de cara avall i al damunt totes les verdures, la fulla de llorer, els gra de pebre, el clau, el pebre roig i es posa el vinagre i s'ha acaba de cobrir amb oli d'oliva, potser te entraran uns 700 cc de oli.
Es porta al foc i es deixa reduir fins que sols quedi l'oli.
Deixar reposar al menys 12 hores per que estigui més bo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis