jueves, 23 de octubre de 2014

Bunyols de bacallà




















Ingredients: 4 persones

300 gr de bacallà dessalat.
200 gr de farina.
2 dl, d'aigua de bullir el bacallà.
2 ous.
3 grans d'all, julivert.
Sal i pebre blanc.
Oli d'oliva per fregir.

Preparació:

Posarem el bacallà a un recipient amb aigua que sols el cobri, deixarem que s'escalfi i abans que bulli, el llevarem del foc. Reservar l'aigua de cocció.
Posarem al foc l'aigua del bacallà i quan arranqui el bull, hi posarem la farina tota de cop, i sense parar de remenar deixarem que es fasi una massa compacta, ara la apartem del foc i posem els ous, Barregen tot molt be, fins que estigui tot integrat.
Amb el morter fem una picada d'all i julivert, afegim el bacallà ben picat i ho mesclem tot be. Ho mesclem amb la massa de ous i farina, salpebrem.
Farem unes boletes i les fregirem amb oli, primer a foc baix i després més fort.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis