miércoles, 24 de mayo de 2017

Sorbet de kiwi amb esponja (sense sifó) i terra de galeta


























Ingredients per a el sorbet:

4 kiwis madurs
50 grs de sucre.
1 clara de ou.

Ingredients per l'esponja:
1 ou
30 gr de sucre
30 gr de farina.
Colorant si la vols fer d'algun color.

Decoració:
1 galeta maria dorada
Xocolata amarga
Préssec amb conserva.

Elaboració:
Primer de tot haurem de pelar i tallar els kiwis i posar-los al congelador, cosa que podem tindre-la feta amb antelació.
Una vegada congelat es posem a la Thermomix amb el sucre i la clara del ou i es passa a velocitat 5, ajudant-mos de l'espàtula.
Un altra manera seria triturar tot junt i passar-ho a una geladora per que es faci cremós.
Reservem en fred.

Per a fer l'esponja haurem de fer un bescuit genovès donant-li molt d'aire.
Batrem el rovell del ou amb el sucre fins que quedi una massa casi blanca i que hagi augmentat el seu volum al menys tres vegades. Mesclarem la farina tamisada procurant que no ens baixi res la mescla, ara és quant li podem posar el colorant.
Batrem la clara amb un polsim de sal fins deixar-la a punt de neu molt firme, i la mesclarem amb la massa del rovell igualment amb molta cura de que no ens baixi.
La posarem a un got de plàstic tou sols dos dits, per que pujarà molt i ens podria sortir, al got li farem uns talls al cul, per que circuli l'aire.
Ho courem al microones a 600W no més de un minut, recordeu que s'ha de controlar, que cada micro va de una manera.
Ho treure'm i ho deixaren gelar cap per avall.

Ara picarem la galeta fins fer-la casi pols i la mesclarem amb una mica de xocolata amarga.
Tallarem uns quadrats de préssec, uns els deixem tal qual i uns pocs més els triturem per fer com una crema.
Muntarem el plat amb totes les elaboracions que tenim. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis