lunes, 3 de abril de 2017

Magret amb parmentier de vainilla i salsa de freses


























Ingredients:
1 magret de pato
200gr de freses o fresons
50cc de moscatell
2 cullerades de grassa del magret.
4 cullerades de sucre
4 cullerades de vinagre extra gran reserva de xerez.
Patates
Mantega
1 beina de vainilla
Sal i pebre recent molt

Elaboració
Primer de tot posar les patates amb pell a bullir. Mentrestant netejar i tallar les freses menudes i posar-les a un casso amb lo sucre, i deixen reposar uns 30 minuts. Posem el casso al foc amb el moscatell i el vinagre, ho deixem reduir a foc lent. Ho salpebrem un poc.
Pelem les patates en calent i les xafem, afegim la mantega i les llavors de la beina de vainilla, mesclem tot be, ho posem a una manega i reservem en calent, al micro per exemple.
Farem uns talls a la grassa del magret sense arribar a la carn, salpebrem i ho posem a una paella sense res de oli, ho tenim uns 5 minuts (això ja va a gustos) per la banda de la grassa i un parell més per l'altra banda, De la grassa que ha soltat li afegim dos cullerades a la salsa i la integrem.
Deixem reposar el magret a un plat i tapat per a que que solten les fibres, amollarà un suc, pos este també li afegim a la salsa i ho integrem també.
Muntem el plat amb el magret tallat a filets, la parmentier i la salsa de freses.
Bon apetit!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis