Ingredients per a dos persones:
4 tronc de lluç (este congelat)
4 tronc de lluç (este congelat)
Sal, pebre blanc i oli d'oliva
Salsa:
1 ceba petita.
Salsa:
1 ceba petita.
El suc de tres mandarines.
Un xupito de coñac.
Un xupito de coñac.
Sal, pebre blanc, oli d'oliva.
Un tros de pell de mandarina sense res de blanc.
Un tros de pell de mandarina sense res de blanc.
4 galls de mandarina.
Preparació:
El primer que tenim que fer es posar la cubeta amb aigua i deixar que s'escalfi a 50º feina que anirem controlant amb un termòmetre de cuina.
El segon que hem de fer es salpebrar el peix, posar-ho a una bossa, posar-hi un bon oli 0.4 d'oliva i fer-li el buit amb una envasadora.
El segon que hem de fer es salpebrar el peix, posar-ho a una bossa, posar-hi un bon oli 0.4 d'oliva i fer-li el buit amb una envasadora.
Quant l'aigua arribi als 50º posem la bossa dins i anem controlant que no baixi ni pugui massa la temperatura... la meva olla oscil·lava entre els 50º i els 54º
Ho tindrem dins 25 minuts.
Llevem de la bossa i reservem el seu suc i el peix.
Una vegada fet el peix posarem a la cubeta oli d'oliva i la pell de mandarina a foc lent, per a que no es cremi la pell, una vegada aromatitzat l'oli, la llevem i afegim la ceba molt molt picada, la deixarem fer a foc lent. Hi afegirem els 4 galls de mandarina i el xupito de coñac, el deixarem reduir per que perdi l'alcohol. I ja podem posar el suc de les mandarines, ho deixarem fer a foc lent que vagi reduint poc a poc. Ho salpebrem un poc.
Ho tindrem dins 25 minuts.
Llevem de la bossa i reservem el seu suc i el peix.
Una vegada fet el peix posarem a la cubeta oli d'oliva i la pell de mandarina a foc lent, per a que no es cremi la pell, una vegada aromatitzat l'oli, la llevem i afegim la ceba molt molt picada, la deixarem fer a foc lent. Hi afegirem els 4 galls de mandarina i el xupito de coñac, el deixarem reduir per que perdi l'alcohol. I ja podem posar el suc de les mandarines, ho deixarem fer a foc lent que vagi reduint poc a poc. Ho salpebrem un poc.
Una vegada feta la salsa posem a la cubeta el peix amb la pell cap avall, afegim els sucs reservats, donem un vaivé a la cubeta i deixem un minut de cocció. Llestos per emplatar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario