Aquesta recepta ha estat feta amb un olla programable i una planxa.
Ingredients:
2 lluçets de ració.
2 patates.
1 ceba tendra petita.
2 dents d'all
1 tomata madura grossa.
Safrà en bri.
Un rajolí de vi blanc sec.
Sal i pebres de 4 colors.
Oli d'oliva suau.
Elaboració:
Treure els lloms salpebrar i reservar.
A la cubeta hi posarem oli i farem un fondo amb els caps, espines i els retalls dels lluçets.
Primer els enrossirem un poc i després anirem afegim la ceba i el all, el safrà i per ultim la tomata. Afegirem una patata petita cascada que deixarem un poc que se impregni dels sabors, ara ho banyem amb el vi i el deixem evaporar del tot.
Ho banyarem amb 300 cc de aigua, afegirem un polsim de sal i ho deixarem bullir no més de 20 minuts si ho feu amb una olla normal (amb olla normal, potser necessitareu un poquet més d'aigua, per l'evaporació) o 10 minuts amb menú peix si ho feu amb una olla programable.
Colarem el fondo, i el tornarem a la cubeta, ara posarem la reixeta de fer al vapor, tallarem la patata a talls finets i la couren allí. La salarem lleugerament. Si utilitzes una olla en estes funcions en 5 minuts la tens llesta.
la retirem i reserven en calent (dins al micro per exemple).
Retirarem part del brou que no es farà falta tot i el deixarem reduir fins aconseguir una salsesa.
Mentrestant posem una planxa a escalfar i quant estigui molt calenta, farem els lloms tomba i tomba.
I ja es pot muntar el plat, al vostre gust.
I ja es pot muntar el plat, al vostre gust.
No hay comentarios:
Publicar un comentario