sábado, 31 de enero de 2015

Tornejat de patates al vapor amb xampinyons





















Ingredients:
Patates.
Xampinyons.
All.
Julivert.
Sal i oli.

Preparació:
No he posat mides, per que esta vegada ho he fet pe mi sola, pero vamos!!! que tu ya sabes...

Pelarem les patates, i amb una puntilla les donarem la forma esta tornejada. Les posarem a fer al vapor, tenim varies opcions... la bateria de cuina de tota la vida, que porta aquella cosa que sembla un colador pla... al microones també hi han trastes que ho fan, la olla pressió o les mes modernes olles programables.
Jo ho he fet a la olla a pressió programable; menú vapor 10 minuts.
Mentrestant netejarem els xampis i els tallarem en 4 trossos.
Els posarem a una paella amb un raig de oli i els saltarem, quant estiguin cuits hi posarem un gra d'all picat molt petit i julivert, ho saltarem i ho reservarem.
Quant estiguin les patates les posem a la paella dels xampis, rectifiquem de sal, hi afegim una mica més de julivert, ho saltem una mica i llets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis