Ingredients per a dos persones:
4 pastanagues.
4 pastanagues.
8 xampinyons.
2 patates mitjanes.
La part blanca de un all porro.
Un rajolí de Oporto.
Sal, pebre blanc, oli d'oliva.
La part blanca de un all porro.
Un rajolí de Oporto.
Sal, pebre blanc, oli d'oliva.
Preparació:
Netejarem i pelarem tots els ingredients, i els tallarem en mirepoix..
A una cassola amb l'oli, posarem a saltar la pastanaga, després la patata, els xampinyons i el all porro.
Ho deixarem a foc lent fins que agafi una mica de coloret. Hi posarem l'Oporto i ho deixarem reduir, per que evapori l'alcohol.
Ho cobrim d'aigua i ho deixen coure fins que estigui tot ben cuit.
Una vegada cuit rectifiquem de sal i pebre, ho passem per una batedora.
Si ho fas a una olla a pressió en cinc minuts ho tens fet i sense casi gens d'aigua.
El acompanyament es: pastanaga tallada en brunoise i feta amb oli d'oliva que la cobreixi i al microones fins que estigui una mica més que al dente. No se li posa sal, així notem ese punt dolç que te.
I lo altre es xampinyó també tallat en brunoise i el mateix, fet al micro però deixant-lo casi torrar i si li posem un puntet de sal.
Netejarem i pelarem tots els ingredients, i els tallarem en mirepoix..
A una cassola amb l'oli, posarem a saltar la pastanaga, després la patata, els xampinyons i el all porro.
Ho deixarem a foc lent fins que agafi una mica de coloret. Hi posarem l'Oporto i ho deixarem reduir, per que evapori l'alcohol.
Ho cobrim d'aigua i ho deixen coure fins que estigui tot ben cuit.
Una vegada cuit rectifiquem de sal i pebre, ho passem per una batedora.
Si ho fas a una olla a pressió en cinc minuts ho tens fet i sense casi gens d'aigua.
El acompanyament es: pastanaga tallada en brunoise i feta amb oli d'oliva que la cobreixi i al microones fins que estigui una mica més que al dente. No se li posa sal, així notem ese punt dolç que te.
I lo altre es xampinyó també tallat en brunoise i el mateix, fet al micro però deixant-lo casi torrar i si li posem un puntet de sal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario