domingo, 25 de enero de 2015

Camuflatge de xoriç

Diumenge, t'aixeques tard, bastant tard...  que faig a dinar si no he descongelat res?
Mires la nevera... res, res que serveixi per a fer el dinar tal com cal.... uii 2 xoriços de fer llenties...
Al xiquet no li agraden....
Mama que bo!!!! Auu fill ves a la ronya...





















Ingredients:
Patates.
Sal.
Pebre blanc.
2 xoriços frescos.
Mitja ceba petita.
Herbes provençals.
Pa rallat.
Oli d'oliva.
Mantega.


Preparació:
Tallar patata a llesques molt primes, salpebrar-les i posar-les a fregir a foc lent per que es vagin daurant i es facin toves.
Mentrestant es fan, a una picadora, posem els dos xoriços sense la pell i els fem ben picats.
Quant la patata es cuita la escorrem del oli. Posem a la mateixa paella la ceba molt picada i quant estigui daurada afegim el xoriç i li peguen dos voltetes, 
A una safata que pugui anar al forn, posem una base de patata mig xafada amb una forquilla, al damunt el xoriç amb la ceba, i tapem en la patata restant.
A la picadora, posem unes herbes provençals i pa rallat, ho piquem una mica per a que és mesclen be i ho posem al damunt de la patata... afegim al damunt uns trossos petits de mantega i ho gratinen fins que estigui daurat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis