miércoles, 28 de mayo de 2014

Coc de cafè




















Ingredients:
125 gr de iogurt natural.
3 ous.
110 gr. d'oli de girasol.
200 gr de sucre.
210 gr de farina.
25 gr de cafè soluble.
1 sobre de llevat químic.

Preparació
Primer que tot s'ha de pulveritzar amb la thermomix, la farina, el cafè soluble i el llevat químic, reservar.
Si no tens la thermomix, pots utilitzar el molinet de cafè per fer pols el cafè soluble, i després ho mescles amb la farina i el llevat.
Després s'ha de batre els ous, el iogurt i el sucre, si ho fas a la thermomix 4 minuts a velocitat 4.
Afeixem el oli i també ho mesclem be, 7 segons velocitat 4 a la thermomix.
Posem la farina que tenim reservada amb el cafè i el llevat químic i ho mesclem be, a la thermomix 10 segons, velocitat 5.
Engrasem un motllo de 22 cm i ho posem al forn precalentat a 170-180º
Jo ho he fornejat a la FussionCook en menú cake durant 35 minuts i 5 de manteniment de calor.
Deixeu gelar damunt de una reixeta.
Podeu posar-li nata però sense res també es bo.



2 comentarios:

  1. Sra cuinera , jo no faig servir café soluble , se podría fer servir café normal ?

    ResponderEliminar
  2. Se podria, però hauria de ser un cafè molt molt fort per a que és notes el gust de cafè.
    Podries posar 100cc de cafè i augmentar la farina fins a 250 gr.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis