sábado, 3 de mayo de 2014

Bacallà al forn de la FussionCook

Aquesta recepta és adaptada per mi a la FussionCokk que guanyes temps i no s'embruta res.





















Ingredients per a 4 persones:
500 gr de tomata de pot per fregir.
1 pimentó choricero.
8 talls de bacallà ja dessalat.
1 ceba mitjana.
2 patates grans.
3 dents d'all.
Pimentó roig tallat a tires fines.
Un polsim de pebre, i julivert picat.
Oli d'oliva.
Sal i sucre.

Preparació:
Primer que tot posarem oli a la cubeta i posarem en marxa el menú fregir, quan l'oli estigui calent, posarem la tomata, un poc de sal i un poc de sucre. Tanquem l'olla i deixem que acabi el menú fregir. Posem a remullar el pimentó choricero amb aigua calenta. Quan estigui hidratat li llevarem la polpa amb la punta de un ganivet i reservem.
Quan acabi el temps, obrim l'olla i deixem fer la tomata una mica més amb l'olla destapada, afegim també la polpa del pimentó choricero. 





















Reservem la tomata, sense escurar la cubeta, posem unes gotes d'oli més. Afegim la ceba i els alls passats per un turmix (també es pot posar tot tallat molt finet) al damunt posem la patata tallada a rodes de mig dit de grossor, salem però poc, posem damunt el bacallà, damunt les tires de pimentó roig, un polsim de pebre i el julivert picat.





















Ara afegim la tomata que teniem reservada i tanquem l'olla, programen menú forn 15 minuts. Quan piti, llevem el vapor a ma i ja ho tindrem fet.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis