L'arròs... que te l'arròs que em sedueix tant?
Ingredients per persona:
1 sípia menuda. Potser congelada però de les brutes que son més bones.
2 calamars menuts.
Sofregit (ceba, tomata, all, julivert, pimentó roig i verd)
1 mida d'arròs.
1 mida i mig dit de brou de bullir caps de gambes i un parell de galeres.
Oli d'oliva
Preparació:
Està fet amb la FussionCokk, però també es pot fer seguin els mateixos pasos a una paellera. L'únic és que necessitaràs més brou, el doble que de arròs.
El brou de gamba i galera està fet amb la Thermomix. (aprofitant els caps de les gambes de altres receptes que sols utilitzes els cossos) que també es pot fer a qualsevol altra eina al foc.
Posem a la cubeta de la Fussion oli d'oliva i fregim la sípia i els calamars fins que estiguin doradets.
Afegim el sofregit i ho deixen fer ben fet fins que es separi del oli, i el oli comenci a surar. Afegim l'arròs i també el sofregim be, remenant tot el rato.
Ara posem el brou, ho remenen i tapen l'olla, posant menú arròs. El menú arròs son 7 minuts, però el meu punt, el que a mi m'agrada es en 6 minuts.
Quant piti l'olla s'ha de llevar la pressió ràpidament, si no l'arròs es passa.
Quant piti l'olla s'ha de llevar la pressió ràpidament, si no l'arròs es passa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario