jueves, 1 de mayo de 2014

Arròs de sípia i calamar

L'arròs... que te l'arròs que em sedueix tant?




















Ingredients per persona:
1 sípia menuda. Potser congelada però de les brutes que son més bones.
2 calamars menuts.
Sofregit (ceba, tomata, all, julivert, pimentó roig i verd)
1 mida d'arròs.
1 mida i mig dit de brou de bullir caps de gambes i un parell de galeres.
Oli d'oliva


Preparació:
Està fet  amb la FussionCokk, però també es pot fer seguin els mateixos pasos a una paellera. L'únic és que necessitaràs més brou, el doble que de arròs.
El brou de gamba i galera està fet amb la Thermomix. (aprofitant els caps de les gambes de altres receptes que sols utilitzes els cossos) que també es pot fer a qualsevol altra eina al foc.
Posem a la cubeta de la Fussion oli d'oliva i fregim la sípia i els calamars fins que estiguin doradets.
Afegim el sofregit i ho deixen fer ben fet fins que es separi del oli, i el oli comenci a surar. Afegim l'arròs i també el sofregim be, remenant tot el rato.
Ara posem el brou, ho remenen i tapen l'olla, posant menú arròs. El menú arròs son 7 minuts, però el meu punt, el que a mi m'agrada es en 6 minuts.
Quant piti l'olla s'ha de llevar la pressió ràpidament, si no l'arròs es passa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis