Ingredients:
3 talls de pit de pollastre tallats fins.
2 patates tallades fines.
1 ceba mitjana.
4 dents d'all.
1 ceba mitjana.
4 dents d'all.
Ametlles filetejades.
Sal i pebre.
1 rajolí de vi tint.
Oli d'oliva
Sal i pebre.
1 rajolí de vi tint.
Oli d'oliva
Preparació:
Posem l'oli a la cubeta, programem menú fregir i fregim les ametlles, quan comencen agafar color, incorporem els talls de pit de pollastre amb la sal i el pebre, ho deixem daurar, espai que no es cremen massa les ametlles, mentrestant triturem la ceba i els dents d'all per deixar una salsa fina.
Li afegim a la cubeta deixant daurar tot junt, pelem les patates i les tallem fines a rodanxes, també les posem a la cubeta i les deixem una mica per a que es mescle tot.
Posem el rajolí de vi, i deixem un minut que es faci tot junt, tanquem l'olla i anul·len el menú fregir i programem menú guisat durant 10 minuts. Deixar despressuritzar i ja es pot servir, posant la salsa al sobre.
Posem l'oli a la cubeta, programem menú fregir i fregim les ametlles, quan comencen agafar color, incorporem els talls de pit de pollastre amb la sal i el pebre, ho deixem daurar, espai que no es cremen massa les ametlles, mentrestant triturem la ceba i els dents d'all per deixar una salsa fina.
Li afegim a la cubeta deixant daurar tot junt, pelem les patates i les tallem fines a rodanxes, també les posem a la cubeta i les deixem una mica per a que es mescle tot.
Posem el rajolí de vi, i deixem un minut que es faci tot junt, tanquem l'olla i anul·len el menú fregir i programem menú guisat durant 10 minuts. Deixar despressuritzar i ja es pot servir, posant la salsa al sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario